20.2.14

Helpot ja kauniit liukuväri-kynnet

Ajattelin nyt jakaa teille yhden kivan ja helpon kynsilookin, joita tykkään itse tehdä, kun se vie niin vähän aikaa ja on oikeilla lakoilla todella näyttävä. Joten kaivakaa ne vähäiset (tai ei niin vähäiset) kynsilakkanne esiin ja kokeilkaa!
vaihe 1
Vaihe 1: Lakkaa kyntesi aluslakalla, ja laita sen päälle yksinkertainen värilakka. Valkoinen on hyvä vaihtoehto, sillä se vahvistaa päälle tulevien lakkojen väriä. Itse ajattelin kokeilla metallinhohtoista hopeaa, sillä käytin melko punaisia värejä, ja tahdoin hiukan taittaa sävyjä kylmempään.
vaihe 2
Vaihe 2: Laita kahta (tai useampaa) väriä meikkisienestä tai huovutusalustasta leikatulle palaselle. Itse ns "lakkaan" palasta samoin tavoin kun kysiä, mutta annan lakkaa tulla enemmän kuin kynnelle laitettessa.
vaihe 3
Vaihe 3: Taputtele sienellä lakkoja kynteen liikuttaen sientä pienesti ylös-alas ja sivusuuntiin. Siksak-liike saa rajan näyttämään häivytetyltä, eikä se jää tönköksi. Kuten huomaatte, käyttämäni lakat olivat tekstuurilakkoja, eli ne kuivuivat mattapintaiseksi ja hiekkaiseksi. Ihan normaalitkin lakat kyllä toimivat.
valmis
Vaihe 4: Putsaa kynnenympärykset ja lisää päällyslakka. Ja valmis!

Kertokaa toki jos tykkäsitte ja haluaisitte näitä lisää, tai jos itse kokeilitte!

SAARA

6 kommenttia:

  1. ihanat ihanat kynnet, pitää kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihana kuulla että tykkäsit! Kokeile ihmeessä, ei oikeesti oo vaikeeta ja on mielettömän kivat (: ja jos kärjet lähtee kuluu ni töpöttelee sinne vaan vähän lisää. Kannattaa kokeilla eri lakkoja et mitkä on tarpeeks peittäviä :)

      Poista
  2. Vau aivan ihanat kynnet! :o Todella kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :-) tykkäsin niistä kyllä myös ite hirveästi, vaikka pinkki ei ihan mun väri ole :D

      Poista
  3. Tosi kivat! Mistä olet ostanut nuo tekstuurilakat? Olen koittanut liukuväriä pari kertaa, mutta jotenkin liukuväri näyttää paremmalta tuollaisilla lakoilla (tai ehkä en vain osaa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :) tekstuurilakat on Saksasta, Drogerie Marketista. Noita tiettyjä ei Suomesta saa, mutta ihan Anttilasta ja muista saa Suomessakin esim niitä IsaDoran Crush-tekstuurilakkoja (: itse oon myös huomannut, että kaikilla kynsilakoilla ei onnistu. Varsinkin jos lakka on liian ohutta tai koostumus on enemmän jelly kuin creme (jellyt läpikuultavia, cremet peittäviä). Sitä varten kannattaa testailla lakkoja ja etsiä ne peittävimmät. (:

      Poista