1.2.14

Some handcrafts

Koeviikko on alkanut ja sen alkaa huomata, kun huone on muuttunut siistimmäksi ja postauksia satelee. Aina koeviikoilla tekee mieli tehdä kaikkea muuta kuin lukea siihen kokeeseen, joka kostautuu kun viimeisenä iltana tuleekin kamala kiire. Mulla onneksi lähti tää lukion ah niin ihana ja samalla niin kamala tuskaviikko (kahdeksas sellainen! Aika menee niin nopeasti...) aika rennosti tällä kertaa. Tiistaina oli matikan koe, koska se oli niin lyhyt että ehdittiin pitää se normitunnilla ja torstaina oli matikan tilastotöiden esittely. Perjantaina mulla olisi ollut fysiikan koe, mutta koska Fame-musikaalin eka läpikäynti meni sen päälle (ja mä satun olemaan vastuussa koko produktion valojen suunnittelusta ja toteutuksesta mun työparini kanssa, niin pakkohan se on paikan päällä olla). Maanantaista lähteekin mukava pitkä saksa-englanti-psyka4-psyka3-putki, johon pitäis pikkuhiljaa alkaa valmistautua. Sen sijaan innostuinkin ostamaan Suomalaisesta kirjakaupasta hopeista askartelumaalia ja pistin mun kynäpurkit uusiksi!
2
Vasen oli alunperin valkoinen, jossa oli kirjavia palloja ja oikeanpuolimmainen on tosiaan ihan putsatusta Piltti-purkista tehty. Molemmissa on hopeista maalia 3-4 kerrosta, vasempaa varten leikkasin paperiin kahden kokoisen sydän-reiän ja käytin sitä sabluunana, kun maalasin Erikeeperillä sydämet (yksi kerrallaan tietty). Purkki kyljelleen paperin päälle ja eikun sotkemaan glitterillä. Sitten vaan pyyhin ylimääräiset sormella pois. Oikeanpuolimmaiseen on van liimattu tuollaista sinistä... juttua mitä sattui kaapin pohjalta löytymään.
1
Vasemmanpuoleisesta tuli mun ehdoton lemppari, löysin askartelukaapin pohjalta myöskin tuollaisia pikkukukia, jotka kiedoin seppeletekniikalla yhdeksi kukkapunokseksi, joka on liimattu kiinni purkkiin. Lisäsin yläreunaan vielä tuollaisen sinisestä narusta kiepsutetun reunuksen, jota löytyy myös tästä oikeanpuoleisesta hieman enemmän. Lisänä siihen tein pienen mosaaikki-reunuksen.
3
Nää oli yllättävän kiva ja helppo tehdä, ja oli kiva päästä askartelemaan jotain pitkästä aikaa. Lisäksi nää sopii aika paljon paremmin mun huoneen sisustukseen nykyisin. Pitää katsoa jos taas saisin jotain muutakin nyt koeviikolla aikaan! Mitä mieltä olitte näistä? Entä tykkääkö joku muu askarrella? Jos teillä on heittää jotain omia diy-postauksia niin näyttäkää ihmeessä! (:

9 kommenttia:

  1. Super cute stuff!

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kynäpurkit! Mäki haluun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitoskiitos, pitää järkätä joku askartelupaja joku päivä :D

      Poista
    2. Todellakin! Glitteriä nimittäin löytyy

      Poista
  3. Eikä! Kuinka älyttömän söpöjä kynäpurkkeja oot saanut aikaan! *.* Ihania ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ü Pakko kyllä sanoa että oon itekki noihin aika tyytyväinen! :)

      Poista
  4. Voi kun tekisi nyt mieli askarrellapaskarrella jotain. Taisi niistä konkkamyynnin tarpeista tulla tarvikeähky, on niin paljon materiaaleja ja ideoita ettei oikein osaa lähteä mistään liikkeelle niin askartelut on jäänyt nyt kokonaan toteuttamatta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mä itseasiassa sain inspiraation tähän ja innon askarrella niistä sun postauksista! :D hetken siinä toivottomana mietin että mitä sitä tekis kunnes huomasin miten rumat ne kynäpurkit oli. Siitä se lähtee :D

      Poista