15.9.13

Your fur is red, so beautiful, like an angel in disguise


Syksy on kohta täällä. Mitä se meinaa? Maata täynnä kirjavia lehtiä, syksyistä lämmintä ja inspiroivaa valoa, syyssateita ja syysvaatteita! Kaivoin esiin omat suosikkini, mitäs pidätte mun rakkauskengistä?

SAARA

21 kommenttia:

  1. ootte ihanan näkösiä näissä! susanna varsinki tos tiiliseinäkuvas ja saara vikassa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks me olla aina?;))
      hihi mut kiitos pupu<3

      Poista
    2. Jep, ajattelin tuoda mun true beautyn esiin myös täällä! Kiitos raksu <3

      Poista
  2. Laadukkaita kuvia ja selkeä ulkoasu, millä muokkaus ohjelmalla teette kuvista saman kokoiset?:)
    frugalandheels.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Itse muokkaan kuvat Photo Scape-ohjelmalla, se on helppo käyttää ja ilmainen. :)

      Poista
  3. Minun makuun kuvia on hieman liikaa ja ne ovat liian isoja. Valtaväestö varmasti sitä mieltä, että se on hyvä juttu. Mua kuitenkin häiritsee siinä määrin, että zoomaan pienemmäksi etteivät kuvat ole ihan niin isoja. Se, ettei pystyssä olevia kuvia näe kerralla on omasta mielestä aika häiritsevää. Kuvat kuitenkin hyvälaatuisia, mutta määrää ehkä vähentäisin ja tekstiä taas lisää. Mut mä olenkin tämmöinen asennevammainen kuvien suhteen. :D Kuvista vielä, ottaisin nuo reunat pois. Jotenkin sellaiset ärsyttävät "melkeinreunat" enkä vielä ole ihan varma näenkö vaan omiani. Pelkkä kuva ilman kehystä on selkeämpi.

    Otsikolle tekisin ehkä jotain, ehkä joku banneri tms. kun nyt jotenkin hukkuu taustaan, kun on samaa kuviota. Muuten ulkoasu on oikein siistin ja melko huolitellun näköinen.

    Tekststä vielä, sen määrää lisäisin. Lisäksi teksitn voisi tasata kumpaankin reunaan, tekee blogista siistimmän näköisen. Jos välttämättä haluaa englantia loppuun laittaa, kannattaa tarkistaa teksti huolellisemmin. Tällä hetkellä kieli on ymmärrettävää joskin todella tökeröä. Mä tosin puhun englantia äidinkielenä, eli mun kriittisyys varmasti siitä johtuu. :D Suomeksi kieli aivan riittävän hyvää ja suuren suuri plussa siitä, että teksti ei vilise sydämiä ja hymiöitä. Kun kyseessä ei ole tektipainotteinen blogi pienet kielioppivirheet ja puhekielisyydet eivät ainakaan itseäni haittaa.

    Mutta tiivistetysti, blogin yleisilme on oikein hyvä ja siisti. Ehkä hieman liian lifestylemäinen omaan makuun eikä erityisen mieleenpainuva. Plussaa selkeästä ulkoasusta, riittävän hyvästä kielestä, hymiöiden ja sydämien sun muiden käytön välttämisestä ja siitä, että hiiri on aivan tavallinen eikä joku järkyttävä tulta syöksevä tai tähtiä paskova monsteri. Selaamista voisi helpottaa, että postauksia on enemmän kuin kaksi kerrallaan näkyvissä. Kolmekin helpottaisi jo paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi kiitos tosi paljon että jaksoit nähdä näin mielettömästi vaivaa! Parista vinkistä otettu vaari, ite kirjotan tästälähin molempiin reunoihin tasattuna ja voisin noita vanhojakin postauksia silleen muokata. Postauksia näkyy nyt se 3 per sivu ja englannista ollaan tosiaan luovuttu, ainakin joksikin aikaa. Tekstin määrä ja kuvien määrä vaihtelee mielen mukaan, niissä tuskin kannattaa yrittää miellyttää muita kuin itseään, mielipiteitä on niin monia.

      Kiitos vielä paljon! :)

      Poista
  4. Sitä arvostelua...!

    Tykkään taustasta, kivaa vaihtelua massavalkoiseen :) Banneri ei oikein erotu ja noi mustat viivat sivupalkin reunassa on järkyttävät. Sivupalkin kuvia voisi tehdä vähän persoonallisemmiksi, miksi teidän nimet ei vaikka lukisi niissä kuvissa? Kuvat on ehkä pikkuisen liian isoja, ja ite tykkäisin, jos niiden välit olis pienemmät. Otsikot, alatunnisteen yms. vois keskittää, niin ulkoasu olis heti selkeämpi. Muutenkin suosittelen tutustumaan koodaamiseen!

    Tekstistä mulla ei oo oikeastaan mitään sanottavaa, perus lifestylemussutusta joka ei mua henkiläkohtaisesti kiinnosta yhtään (tai sanottaisko hyvin, hyvin harvoin). Kuvat on ainakin hyvälaatuisia, mutta mun makuun niitä on hiukan liikaa per postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustat viivat sai lähteä, otsikot jne sain keskitettyä (koodamiseen on tullut tutustuttua mutten aikaisemmin uskaltanut ronkkia). Kuvien väleihin voisin joo ruveta kiinnittämään huomiota. Kiitos arvostelusta (:

      Poista
  5. Arvostelua arvostelusta;
    -Ihana ulkoasu, kivan pirteä.
    -Iloisia kuvia, tulee hyvälle tuulelle.
    -Tekstejä sais olla useampikin yhdellä sivulla.
    -Suosittelen banneria tähän blogiin.

    (anteeks nyt kun laitoin lyhyesti ja luettelossa)
    fuck-the-whattt.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ensisilmäykseltä tää blogi on tosi mukavan näkönen, ei liian räikee vaa rauhallisen olonen. Banneri on hieno ja sopii blogin värimaailmaan joka on seki tosi hyvä. Kuvat on tarkkoja ja hyvälaatusia, mut ainaki noi pystyttäiset kuvat on vähä liian isoja. Myös nuo kehykset häirihtee mua vähä, ne vois ottaa pois. Kuvien välit on kans mun makuun vähä liian suuret. Sivupalkki on tarpeeks selkee eikä sinne oo tungettu mitään turhaa, mikä on hyvä (tosin toi kävijämäärä on vähä siinä ja siinä, tekeekö lukijat sillä oikein mitään?). Teidän molempien kuvat heti sivupalkin alussa on hyvä juttu, et näkee ketkä tätä blogi oikei kirjottaa.
    Kokonaisuudessaa oikein hyvä blogi, ei vaan mun tyylinen. Pääsitte kuitenki mun kirjanmerkkeihin iha vaa hyvän laadun takia, joten aika varmasti palailen tätä blogia tsekkailee :)

    http://enoohomo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Arvostelua:

    Kivoja kuvia, selkee ulkoasu, banneri voisi olla kuvallinen. Kuvien välit poooois! Useempi postaus sivulle :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) nyt on useempi postaus sivulla (:

      Poista
  8. Kivaolonen blogi ensisilmäyksellä. Ekana nappas selkeä ja kivanvärinen ulkoasu. Kiva että bannerin fontissa toistuu taustan väri. Ainoo miinus bannerista mulla on tosta sen taakse jäävästä harmaasta taustasta; se on Aina yhtä ärsyttävä kun sen huomaa :'D Kuvat on hauskoja ja "mielenkiintosia", jossain postauksissa niiden laatu on kuitenki vähän kehno.. Mut ei todellakaa aina! Oikeestaan taijan jäädä lukijaks, tykästyin tähän blogiin sen verran paljon :)

    http://amaija.blogspot.fi/

    PS. Anteeks varmaan tosi tylsästä arvostelusta, mut kuulosti miten tyhmältä tahansa, en oikein keksinyt kauheesti kritisoitavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva arvostelu, kiitti tästä! :) ja kiva että jäit lukijaks !

      Poista
  9. hei! kannattaa vaihtaa banneri kuvamuotoon .png, lähtee toi harmaa tausta pois;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo harmaata taustaa näkyny mutta ilmeisesti joillai näkyy. Kiitos vinkistä, vaihdankin heti! ((:

      Poista
  10. .post-body img {
    margin-top: -6px;
    margin-bottom: -6px;
    }

    itellä on tää koodi toiminu, laitat tän vaa tonne css-koodien puolelle :) noita numeroita muuttammalla sitä välii saa sit isommaks ja pienemmäks.

    VastaaPoista