25.7.14

Parhaat blogit

Saara: Pahoittelemma sitä, että postauksen julkaisussa on mennyt näinkin kauan! Syyksi voidaan sanoa vain... kesä. Älyttömän kiireinen kesä. Myös se vaikutti, että blogeja linkattiin yhteensä 87, joten niihin paneutumisessa meni aikaa, enemmän kuin olisi uskonut. Ja suoraan sanottuna, blogien taso oli aivan mielettömän kova. Odotin sitä, että puolet olisi -00-syntyneiden blogeja, joissa on kännykällä kuvatuista kuiteista kuvia, mutta jouduin luopumaan ennakkoluuloistani hyvin nopeasti, tänne ei nimittäin linkattu yhtään "huonoa" blogia, vaan kaikki olivat oikeasti hienoja omalla tavallaan. Tästä kertoo ehkä sekin, että loppujen lopuksi jouduin päättämään omat suosikkini 15 parhaan joukosta. 

Yhteiset suosikit

Bros lets keep together

Saara: Tää blogi oli mulle täysin uusi tuttavuus, mutta heti kun näin sen, olin myyty. Katinkan valokuvat on tyyliltään ihanan vaihtelevia, mutta myös äärimmäisen hienoja. Tykkään blogin tunnelmasta !

Susanna: Itse oon seurannut tätä blogia jo ainakin sen puoli vuotta, ja kuvat ovat ihanan inpiroivia. Aina tulee tunne että "kumpa osaisin itsekin kuvata noin hienoja kuvia." Kuvat ovat laadukkaita ja tekstiä ei ole liikaa, jaksan aina lukea Katinkan tekstit. Yksi lemppariblogeista! :)
Saara: Oon seuraillut Emman blogia jo pitemmän aikaa ja syystä. Postaukset on laadukkaita, kuvat on upeita ja bloggaaja on kaunis ja varma itsestään ja tyylistään. Vaikka blogi on muotipainoitteinen lifestyleblogi, sieltä löytyy silti aitoja hupsujakin tilannekuvia. Blogin lukemisesta tulee aina hyvälle tuulelle, se on ihanan elämäntäyteinen.

Susanna: Löysin Emman blogin tämän "linkkaa blogisi" jutun myötä, ja oli vain pakko alkaa seuraamaan kyseistä blogia. Tämäkin on nykyään yksi suosikkiblogini. Vaikka ulkoasu on vain mustavalkoinen, siinä on sitä jotain. Pienet yksityiskohdat houkuttavat, kuvat imaisevat lukijan matkalle tektin täydentäessä sitä. Kannatan!


Saaran suosikit


Jennu

Ensimmäisenä mun huomion tässä blogissa kiinnitti se, että vaikka ulkoasu on melkein täysin mustavalkoinen, se on silti niin täynnä värejä. Tykkään Jennun pukeutumistyylistä, ja näitä asukuvia jaksaa katsella mielellään, vaikken muotiblogien ystävä olekaan. Tekstiin sinne tänne (juuri oikeisiin kohtiin) sijoitetut hymiöt piristävät tunnelmaa. Ehkä sitä uskaltaa itsekin joskus kokeilla niiden käyttöä!

Ella T.

Ellan blogi on ihanan rauhallinen, postausten tekstit ovat tiiviitä, ikään kuin ilmaan heitettyjä ajatuksia, mutta niiden lukemiseen koukkuuntuu, löytää tarpeen oppia ajattelemaan samalla taajuudella. Rakastan myös kuvia, tässä blogissa on ajatusta.

Mieluikuvailua

Koska kukapa ei rakastaisi valokuvausblogeja? Tämän massasta erottaa se, miten mielettömiä kuvausideoita Liisi on keksinyt. Taitoa ei tältäkään neidiltä puutu, ja suoraan sanottuna kateeksi käy ettei ole yhtä lahjakas. Mutta silti, on ehdottomasti yksi suosikeista.

+ 1 ! Tiedän ettei tää ole sallittua, sillä meidän piti näyttää 3 lempparia, mutta en silti osannut vain karsia näistä neljästä yhtään pois. Joten Annikan Nou Probleem on aivan pakko nimetä myös lemppariksi. Ihanan aito olo huokuu blogista.Pidän! 

Susannan suosikit

 By Miia

Tykästyin Miian blogiin melkein heti kun avasin linkin. Hänen tyyli lähentelee melko paljon omaani, joten sieltä sun täältä olen napsassut vaate- ja kauneusvinkkejä. Naruolkaintopit, valkoiset housut, asusteet... Kukapa ei pitäsi lifestyle/muoti blogeista? :) Niitä tässä maailmassa on liikaakin, mutta Miian blogi kannattaa käydä kurkkasemassa. Kirjoitustyyli on rento eikä liian virallinen ja kirjakielinen, joten sekin on mukavaa vaihtelua.

Janina Aurora

Pidän Janinan postausten tyylistä -ei liikaa kuvia ja jonkun verran tekstiä, mutta kuitenkin kuvat kertovat hänen tyylistään ja elämästään. Etenkin pidän hänen "My ABC's" postauksista. Tyyli on mukava ja rento, ja ihanan värisiä huulipunia. ;)

Precious Pictures

Tämä oli ihan ensimmäinen blogi minkä valitsin ja syystä -jo banneri antaa hyvää kuvaa blogista kun se ei ole normaalin mustavalkoinen. Oikestaan tämä banneri on ensimmäinen mistä ehkä oikeasti pidän. Blogi on selkeä ja sisältää välilehtiä, jotta lukijan olisi helpompi löytää sivustolta mitä etsii. Janinan tyyli on ihana ja raikas, eikä kirjoitusvirheitäkään tekstistä löydy. Kuvat selkeitä ja pirteitä. Plussana kirjottaminen myös englanniksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti