15.7.14

Few weeks

Siitä tuntuu olevan jo ikuisuus kun nousin lentokoneeseen, joka toisi mut takaisin Suomeen. Tavallaan onkin, sillä nää kaksi viikkoa on olleet niin älyttömän tapahtumarikasta aikaa, että kotonakin on tullut nukuttua vain pari yötä, meno on ollut sellaista kamojen siirtämistä laukusta toiseen uutta reissua varten. Siitä huolimatta en sanoisi tätä stressaavaksi, on vaan niin paljon kivaa tekemistä ettei ehdi edes koneelle istua. Postauksia paremmilla kuvilla on tulossa (ajastettuna, mä nimittäin lähden 20 minuutin päästä seuraavaan reissuun Lahteen ja Joensuuhun), mutta sitä ennen saatte nähä vähän näitä kännykkään kertyneitä.

uno
1. Tunnelmia Sveitsinperheen tyttären Maisan 9v-synttäreiltä, ohjelmana oli mm. omenansyöntiä ja marjasukellusta, sekä kaikkea muuta hauskaa. Leivoin synttäreitä varten kakun tilalle neljä peltiä mokkapaloja, tuli ainakin resepti tutuksi. 2. Kiivettiin vikana päivänä Sveitsissä yhdelle monista kyliä ympäröiviä kukkuloita, ihanat maisemat. 3. Kesäkynnet ! 4. Maisemakuvaa mökiltä, ekaa kertaa siellä pääsiäisen jälkeen.

dos
1. Mökkinautiskelua ja hullun pitkät hiukset ! 2. Aamut ei oo mun ja Susannan juttu <3 Huomatkaa cooleimmat legginsit ikinä! 3. Kesäinen kävelylenkki Minnin kanssa, askartelen kukkaseppelettä 4. Mökkilaituri

tres
1. Helsinki PopShow, Duudsonit Sirkus ja kuumaakin kuumemman Jukan pinkit avaruuspöksyt on rakkautta! 2. Robin <3 3. Asuin viikonlopun kaverin luona vahtimassa tätä ihanuutta, joka tottelee nimeä Robi. Oli ihanaa saada edes viikonlopuksi oma kämppä ja kesäkoira! 4. "Pieni" pikkuveli hyvästelty, lähtivät kaverinsa kanssa Lontooseen ja Sisiliaan (en ole kateellinen).

fier
1. Pidettiin Mirjan kanssa Orange is the New Black - maraton ja naposteltiin banaania, mangoa, omenaa, mandariinia ja kiiviä, sekä syötiin ite tehtyä mansikkarahkaa. Nam! 2. Lintseiltiin eilen Susannan kanssa, Kingi selätetty toista kertaa! 3. Ilmaista Coca-Colaa rankan lintsipäivän päätteeksi 4. Tuli siivottua kynsilakkalaatikko yöllä, väri- ja koristelulakkoja 141 ja muutamat alus- ja päällyslakat, 43 lakkaa saa etsiä kodin muualta!

SAARA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti