7.11.13

We all have emptiness inside, we all have answers to find

Kuten osa teistä, tietää, eilen oli Avenged Sevenfoldin (tutummin a7x:n) keikka Hartwall Areenalla. Mä kuulin tästä keikasta ekaa kertaa joskus alkuvuodesta Sonjalta, ja viimeistään siinä vaiheessa kun Five Finger Puch Dead (a7x:n lämppäri) julkaisi tästä keikkakalenterissaan jotain, oltiin päätetty, että sinne on päästävä. Kesällä, kesken partioleirin  Sonja sitten tekstas mulle, että mun ois parasta soittaa sille heti kun voin. Sonja oli saanut varattua meille istumapaikat ja kysyi, että ostaako se ne meille.

Eka lämppäri Avatar oli hiukan lame eikä yleisöä ollut paljoa. Ihan hyvä soundi jätkillä oli ja heiluivat nätisti rivissä samaan tahtiin, mutta en syttynyt. Sen sijaan kun Five Finger Death Puch aloitti, koko yleisö raivas ittensä paikalle, osa oli varmaan tullut jopa enemmän sen bändin vuoksi, ainakin 5fdp:n keikkapaitoja meni aika iso kasa. Ite en ollut ikinä aiemmin kuullut kyseisen bändin biisejä, mutta rakastuin. Lämppäbiisit oli valittu tosi hyvin, niihin pääsi helposti mukaan ja asenne oli kohdallaan. Kun 5fdp veti slovarinsa, koko yleisö nosti sytkärinsä tai puhelimensa taskulampun ja heilutti sitä ilmassa. Se hetki oli mielettömän upea, Hartwall Areena oli kuin yksi vellova tähtitaivas.

5FDP1 5FDP2
Kun a7x pääsi aloittamaan, oltiin jo Sonjan kanssa ihan fiiliksissä. Avausbiisi Sheperd of Fire sai yleisön melkein kirjainmellisesti syttymään, ja sekä bändi että yleisö vetivät täysillä loppuun asti. Kun Mr. Shadow speekkasi Welcome to the Familyn sisään, teki mieli itkeä ilosta, kiljua riemusta ja karjua mukana. Meillä oli istumapaikat, mihin oon loppujen lopuks tosi tyytyväinen. Koko keikka meni seistessä, mutta ei tarvinnut olla siellä kuumassa tungoksessa suomalaisten hevarimiesten keskellä. Permanto oli muutenkin vähän vaarallisen näköistä aluetta, siellä oli keikan aikana aika monta pittiä ja lopuks yks iso wall of death joka päätty melkeen puolen permannon kokoseen circle pittiin. Mielettömän näköstä katottavaa kyllä. Koko keikka oli muutenkin ihan mieletön ja keikkapaita, jonka ostin oli ihan mielettömän hieno. (Tosin Sonja bongas sen ennen mua, koska sillä on parempi näkö. Päädyttiin sitten ostamaan samanlaiset!)

Jos ette aiemmin oo kuullut kummastakaan bändistä, niin heittelen tohon alas "vähän" niitä biisejä mitä keikalla kuultiin, olkaa rohkeita ja kokeilkaa edes. Nää ei mitään kovin raskasta ole ja osa on pyörinyt esim. NRJ:llä soittolistalla, eli suhteellisen meneviä soundeja löytyy.

IMAG2885 marraskuu 022

 Five Finger Death Punch - Lift me up
 Five Finger Death Punch - Burn Motherfucker
 Five Finger Death Punch - Coming Down
 Avenged Sevenfold - Nightmare
 Avenged Sevenfold - Welcome to the Family
 Avenged Sevenfold - Hail to the King
 Avenged Sevenfold - Sheperd of Fire

Oliko kukaan teistä kattomassa keikkaa, nappaako tuon tyylinen musiikki muita?

SAARA

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei vaan pysty käsittää niitä kaikkii tunteita ! <3

      Poista
  2. Omg oisin antanu mitä tahansa seisomapaikoist!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, oot tollanen telomisitsetuhoisuuden multihuipentuma :D

      Poista