24.6.14

Basel am Rhein

Sveitsi 21.6 012 Sveitsi 21.6 052 Sveitsi 21.6 062 Sveitsi 21.6 071 Sveitsi 21.6 092 Sveitsi 21.6 099

Oon nyt muutaman kerran käynyt tuolla Baselissa, lähinnä ostoksilla, mutta tällä kertaa jäin vahingossa väärällä pysäkillä ratikasta ja löysin itteni Rheinin ylittävän sillan luota. Oli ehdottomasti sen arvoista, oli ihana nähdä miten kaunista täällä on myös keskellä kaupunkia. Oli myös hullun näköistä tuo ihmisten Rhein-uinti, se on joku muotivillitys täällä. On tiettyjä pisteitä pitkin jokea, joista voit mennä uimaan, vaatteet laitetaan kelluttavaan kassiin ja sen kanssa mennään virran mukana ja toisella pisteellä taas noustaan vedestä. Kaikkea sitä näkeekin, ottaen huomioon ettei tuo vesi kovin lämmintä ole.

Vaikea kuvitella että mun aika täällä alkaa pikkuhiljaa loppumaan! Ensi viikonloppu on viimeinen viikonloppu, sen jälkeen vielä neljä päivää ja sitten mun lento takaisin kotisuomeen lähteekin. Se hieman pelottaa, oon nimittäin shoppaillu täällä sen verran, etten tiedä miten saan nuo laukkuun mahtumaan... Toisaalta suurin osa vaatteista on kevyitä ja pieniä kesävaatteita, niitä sitten vaan kerrostamaan lentokoneeseen päälle jos ei muuten mene. Sanokaa jos haluatte jotain ostospostausta täältä, teen kyllä jos sellaiselle on toivetta (kuvilla, videolla?).

Ensi viikonlopusta piti vielä se sanoa, että lähden heti perjantaina töiden loputtua Zürichiin tapaamaan vanhoja kielikurssikavereita ja mennään toiselle heistä yöksi, lauantaina varmaan kulutan suurimman osan viimeisistä frangeista (mitä sitä säästelemään kun vaihtokurssit on niin huonot pienemmillä summilla). Oon ihan älyttömän innoissani siitä, nähtiin viimeksi heinäkuussa 2012, joten jo oli aikakin!

P.s. Susannalla on TÄNÄ TORSTAINA synttärit, pitää keksiä sille joku synttärilahja! IIKS. Neiti täyttää nimittäin 18 ! Sillä ei oo nettiin pääsyä vielä pariin päivään joten jos löydän sopivaa kuvamateriaalia, saatan muistaa täällä bloginkin puolella. Ikävä kyllä pelottaa vähän, jouduttiin ostaa mulle uus läppäri ja kaikki vanha materiaali on kotona vanhalla koneella.

SAARA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti