27.11.14

Christmas wishlist

Christmas wishlist

Christmas wishlist by saaramonkey 

En toivottavasti oo ainoa, jolla on yhä tapana suunnitella kirje Joulupukille, vaikka ikää alkaa jo löytyä? Ite oikeutan toimintani sillä, että meiän suvussa kaikki ostaa toisilleen lahjoja, ja joulukuu meneekin soitellessa serkkujen vanhemmille mitä perheen lapset tahtoo lahjaks. Tiedän siis, että munkin vanhempia pommitetaan aiheesta niin onhan se ihan kätevää et niillä on jotain käsitystä mitä neuvoa sukulaisille. Joskus 11-vuotiaana mun lista oli kolmen kirjepaperin pituinen, mutta onneks se alko aika nopeesti typistyä ja sain jotain järkeä tähän touhuun. Aattelin sit esitellä teille vähän tätä listaa, jos vaikka itekkin löytäisitte jotain ideoita muille tai omalle listalle!

Lush Lemony Flutter-voide on ollut mun toivelistalla jo pitkään, koska mulla kynsinauhat tuppaa talven tullessa kuivumaan. Toi on niille äärettömän hyvää tavaraa! Muita toiveita Lushilta oli Lip Scrub ja Lip Service - huulirasva, sillä myöskään huulet ei kestä tätä säätä, mutta ne tuppaa kuivumaan pitkin vuotta muutenkin. Toivonkin että nää ois yhtä tehokkaita kun myyjä lupas!

Sain jonkin aikaa sitten näyteputelin tosta Versacen Bright Crystal - hajuvedestä, enkä sen jälkeen oo kyllä mitään muita tuoksuja käyttänyt. Uskomattoman hyvän tuoksunen iholla, ja oishan se kiva saada lisää kun toi pikkuputeli alkaa olla aika tyhjä!

Oon viimeaikoina ihan hurahtanut kosmetiikalla läträämiseen, ja sen vuoksi toivoin tänä vuonna jotain hyvää ja laadukasta neutraalia luomiväripalettia, annoin useempia vaihtoehtoja, mutta yks niistä oli tuo Smashboxin Full Exposure-paletti, tai sen matkaversio. Sen lisäksi listalta löytyi Mac 217 Blending Brush, joka on kyllä aikamoiseen kulttimaineeseen noussut häivytyssivellin.

Törmäsin yks päivä Stockmannilla Susannan kanssa harhaillessa IsaDoran huulipuniin, ja pakko sanoa että tekivät aikamoisen vaikutuksen. Yksi sävy lähti samantien mukaan, mutta toisen ajattelin laittaa listalle. Sen lisäksi kaikki sukulaiset (ja kaverit) tietää, että mun kanssa ei voi mennä pieleen jos antaa mitään kynsienlaittoon liittyvää. Kerran kun niihin hurahtaa niin paluuta ei oo.

Oon kerännyt Arabian Koko-astiastoa rippijuhlista lähtien ja niitä oon siitä lähtien toivonut aina tilaisuuden tullen. Pääasiassa keräilen niitä tossa Aqua-värissä, mutta toi kolmen litran kulho löytyy valikoimasta vaan valkoisena, ja onhan ne isot tarjoiluastiat kuitenkin kivempia neutraaleissa väleissä.

Sen lisäksi listalla oli lakanasetti, lakanoita ei ikinä voi olla liikaa,varsinkaan siinä vaiheessa kun alkaa tulla aika muuttaa omilleen! Sama koskee pyyhkeitä. Pörrösukat johtuu siitä, että tykkään kotona oleskellessa ja etenkin iltaisin viettää aikaani semmoisissa. Ne siis kuluu aika nopeesti puhki, eikä mulla taida olla enää kuin yks ehjä pari!

Toi upeaakin upeampi laukku on Rebecca Minkoffin Hudson Moto Mini, mielettömän kaunis, kuten aika moni muukin Minkoffin suunnittelema. Tuosta kuitenkin hinnan vuoksi vaan haaveilen, ja ostan joskus itse ittelleni, jos niitä sitten vielä on markkinoilla kun mun taloudellinen tilanne sallii semmoisen ostamisen!

Löytykös mun listalta samoja kuin teiltä? Jos ootte omianne blogissa julkaissu, ni näyttäkää ihmeessä! Niitä on kummallisen viihdyttävää lukea. :)

SAARA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti