18.8.14

Lontoo

Kuvaoksennusta kuvaoksennuksen jälkeen. Oltiin äidin kanssa Lontoossa viime viikolla, ja reissu oli mahtava! Tossa kuvia muokkaillessa huomasin, etten ole paljon ottanut "normaaleja" Lontookuvia, joissa näkyy bussit, taxit sun muut. Enemmän oon keskittynyt uusiin näkökulmiin ja maisemiin.Toisaalta mua ei haittaa, koska itsehän olin paikan päällä ja näin nämä kulkuvälineet. Olimme siis viisi päivää, ja joka päivä käveltiin jalat puhki ja lompaako shoppailtiin tyhäksi.
Ensimmäisenä päivänä, kun saavuttiin aamulla Lontoon Gatvikin lentokentälle, mentiin junalla Victoria Stationille, ja suurien ongelmien ja matkalaukun vetokahvan rikkimenemisen kautta päästiin viimein Marble Archille, jossa meidän hotelli sijatsi. Hotelli oli mukava ja kodikas, tosin ei mikään huippihotelli. Eihän siellä muutakuin nukuttu, joten hotellilla ei niinkään ole väliä. Päätettiin äidin kanssa lähteä kävelemään Hyde Parkin läpi prinsessa Dianan muistokohteelle. Sieltä käveltiin takaisin ja pysähdyttiin Hyde Parkiin syömään Pret A Macherin (?) patongit. 
Toisena/kolmantena päivänä käveltiin Oxford Street läpi ja sieltä suunnattiin Victoria's Secretille ja Abercrombie&Fitchille. Sieltä suunnattiin Lontoon kujien läpi Piccadilly Circukselle ottamaan yllä olevat kuvat. Käytettiin myös Lontoon metroa ahkerasti. Toisena päivänä käytiin myös Lyceum Theatherissä katsomassa The Lion King. Kannatan, että se mennään katsomaan, musikaali oli upeati toteutettu ja hahmot nokkelia! Meille sattui Lontooseen erittäin hyvät säät, vain yksi ilta ja lähtöpäivä satoi. Yhdellä lauseella Lontoo oli ihana, ja aion mennä sinne vielä takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti