24.8.14

I’m searching for a song tonight



24.8. 034 24.8. 041 24.8. 057 24.8. 060
Englannin ja ruotsin ylppärit lähestyy, lukeminen vie kaiken nukkumiselta liikenevän ajan. Kouluvuosi alkoi taas niin yllättäen ja niin rysäyksellä, mulla on tälläkin hetkellä kuusi kurssia. Onneksi tän jakson jälkeen kurssimäärät laskee aika alas, mutta myös kevään ylppärit ois tarkoitus päästä kunnialla läpi. Kouluvuoden lisäksi myös syksy tuli aika rytinällä, mikä on lähinnä vaikuttanut siihen, että kamera on taas jumahtanut huonee perälle. Syksyssä ei sinänsä oo mitään pahaa, syyssateinensa ja ruskansa puolesta se on ehdottomasti kaunein vuodenaika, enkä loppukesästä oikeastaan edes malttanut odottaa pääseväni pukeutumaan lämpimästi. Pitkät housut, neuleet, villapaidat, vaatekaappini lempikappaleet pääsevät taas oikeuksiinsa, uudet kumisaappaat vihdoin käyttöön ja nyt jo tutulta tuoksuva nahkatakki eteisen naulakkoon.

Tässä keväässä on muutakin hyvää, nimittäin abeilu. En osannut ikinä edes kuvitella, miten ihanaa se oikeasti tulisi olemaan, kun nälkäisenä ei tarvitsekaan odotella ruokajonossa, vaan saa ohittaa kaikki muut. Perjantaina tervetulojuhlassa verhouduttiin perinteiden mukaisesti jumala-asuihin ja jaettiin karkkia ykkösille. Kaikkein eniten kuitenkin odotan sitä, että pääsen huutamaan muiden yöpukuihin somistautuneiden abien mukana "Päästäkää minut pois kalliosta", ja siitä 100 aamun päästä nousemaan rekkaan juhlimaan sitä, että koulussa istuminen on vihdoinkin ohi. Kesä oli ehdottomasti paras, minkä oon ikinä kokenut, ja jostain syystä tuntuu siltä, että tästä tulee myös paras lukiovuosi. Kunhan pahimmasta ensin selvitään.

SAARA

P.S. Kertokaa mitä te haluatte tietää, lukea, nähdä? Onko toivomuksia postausten suhteen? Aattelin spoilata sen verran, että ollaan taas pitkästä aikaa kuvaamassa videota! Joten stay tuned (:

2 kommenttia: