17.4.13

And would it be okay if I didn't know the way

Paljon on tapahtunut viimeaikoina ja siks oonkin ollut näin hiljanen. Mielipuolipäiviltä tarttu mukaan vaan yksi ostos, Greyn Anatomian DVD-boksi, joka sisälsi kaudet 1-8. Muuten ihan normaalia, mutta nettikaupasta tilattuna tuo unelmamöhkäle maksaa 160e alennuksessa, ja mä maksoin koko komeudesta 40e! Tossa riittääkin katottavaa.

Yskäisin äsken ja ai että kun sattui vatsalihaksiin. Aamulla oli liikassa kuntotestit ja tulokset oli kyllä taas järkyttävän huonot. Ainoa mistä sain tyydyttävää paremman oli selkälihakset, joista onneksi tuli kiitettävä. Ehkä nyt olisi oikeasti aika ruveta tekemään edes sen peruskunnon eteen jotain. Onhan sekin jo paljon.

Tavotteeksi otan sen, että teen lihaskuntoa joka toinen päivä ja lenkillä käyn kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa. Iso muutos nykyiseen, mutta tekee hyvä. Herkkuja en osta muutenvaan, syön vain esim. juhlissa tai yökyläillessä.



Treenikaavio: (toistetaan:  2, 3, 2, 4, 2, 3, 2, 4...)

Vatsat x10                            
Selät x20
Punnerrukset x10
Kyykyt painoilla x15
Ojentajat painoilla x15

Ja mikäli alkaa tuntua liian helpolta, useampi määrä toistoja. Pienestä on hyvä aloittaa eikä tuokaan vie kuin pari minuuttia illasta, hyvin ehtii tehdä esim mainoskatkolla. Tavoitteena kuntotesteistä kiitettävä ja muutenkin parempi peruskunto! 6 viikkoa aikaa saada muutosta näkyviin.

SAARA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti