22.2.13

Who says we have cold hearts?

Terveiset Itävallasta! Reissu on kyl ollut tähän asti aivan ihana, vaikka mun laskeminen on vähän jäänyt. Rinteitten lisäks aikaa on mennyt Mirjan kanssa retuillessa, ravintolassa herkutellessa, salilla hikoilemassa ja uima-altaassa lillumassa. Hotellille voi antaa propsit siitä, että täällä on "aito suomalainen" Kelo-sauna. Ainoo huono puoli on se, että se vetää paljon näitä saksalaisia pappoja joille 50 astetta on maksimi. Toissapäivänä ku eksyttiin taas saunaan ni eräskin vanhempi herrasmies tuli sinne kahen tuoksupullon kanssa ja laitto niitä yrttejään kauhaan heittäessään vettä. Saatiin mukavasti savustettu sauna ja mallia saksalaisesta saunomisesta. Aluks se levitteli sitä hajua ihan vaan heiluttelemalla pyyhettään meihin mutta lopulta se intoutu näyttämään pyyhkeellä lassoamistakin. Harmi etten saanu videolle...

















Pahoittelut kuvien määrästä ja vaihtelevasta laadusta, mukana on järkkäri, puhelin ja digikamera ja kuvaajia löytyy ainakin 4. Toivottavasti teilläki on ollut mukava hiihtoloma!
SAARA

5 kommenttia:

  1. Ei vitsi vähän kivaa! Pidä munki puolesta hauskaa ja nähään sit ku oot taas suomessa xo

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköstä! Ja tosi kivan olonen blogi sullaki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oj tacktack Pilvi:))
      Saara on tällähetkellä tuolla itävallassa, meitsi on ollu koko loman ihan kotoma XD

      Poista
    2. Mä vähän mietinki et ootpas sä ahkera reissaamaan... Jotenki ihan sokeena vaa kattelin et ihania kuvia, emmä yhtää tajunnu kattoo kuka siel reissussa oikeesti oli :D No mut korjaan, mukava blogi teillä ;)

      Poista
    3. hahahaha jooo no mutta kiitos!:D

      Poista