10.3.13

I'm leaving just the way I came

Odotin tätä viikonloppua kauhulla, mutta ihan turhaan. Mulla oli koko viikonloppu sovittu ihan täyteen ohjelmaa, varsinkin lauantai. Heräsin kasin maissa, että ehtisin yhdeksäksi kololle, josta oli lähtö lippukunnan talviretkelle Sorlammen rannalle. Mukana oli mun lisäksi 8 sudaria ja seikkailijaa, 4 johtajaa, 3/4 poikaa ja ihanaakin ihanampi Xenia!

Ehkä rankin osuus oli sinne kävely, käytimme 1 kilsan kulkemiseen tunnin, koska jouduimme omien kamojen lisäksi raahaamaan painavia ruokakamoja pulkissa. Paikan päällä oli tilaisuus kokeilla lumikenkiä ja pulkkailla. Xenian kanssa me sitten lähinnä juteltiin ja hakattiin halkoja kamiinaa varten aika paljon. Retki oli tosi kiva kokemus. Maisemat oli upeat, porukka oli mukavaa ja halkojen hakkaaminen on kivaa! Siitä tosin lihakseni ovat eri mielä, hartiat, selkä ja kädet ihan kipeenä ja jumissa. Mutta oli se sen arvoista.




Ihanan päivän kruunasi leffa Susannan kanssa. Käytiin kattomassa Pitch Perfect, joka oli kyllä aivan mieletön. Varsinkin ne musiikit, popitan tälläkin hetkellä leffan soundtrackia. A capella laulu on kyllä tosi makeeta ja leffa sai mut ja Susannankin innostumaan laulamisesta, vaikka me ei mitään kultakurkkuja ollakkaan :D Kuitenkin jos yhtään kiinnostaa toi leffa ni kannattaa ehdottomasti käydä kattomassa! Sen jälkeen Susanna tulikin meille yöksi ja katottiin vielä Sisko tahtoisin jäädä. Kumpikin meistä on sen jo nähnyt, mutta ihan hyvä leffa sekin.

Mulla on (taas) uusi lempibiisi, Morandi - Midnight train. Kaverini mukaan tylsää trance-shittiä, mutta muhun se jostain syystä vaan iskee. Enikeis, mä jatkan nyt ruotsin esitelmän tekemistä, eftersom Vasamuseet är jätteinteressant! (Tai jotain sinnepäin.)

SAARA




4 kommenttia:

  1. Teiän blogi vaikuttaa tosi hyvältä kokonaisuudelta ja jäänkin seurailemaan lukijana ! :)

    http://www.nuarenlikanelama.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla Anna! (: Sunkin blogi oli tosi kivan näkönen! ((:

      Poista
  2. haastoin teiät, käykää kattoo haaste tuolt :D
    http://www.eve-linas.blogspot.fi/

    VastaaPoista