15.1.14

Like a flower bending in the breeze

Kukkasia Kukkanen Toinen Kukkanen
Eilen tultuani koulusta mussutin tuttuun tapaan välipalaa ja yritin toipua kylmästä kotimatkasta. Siinä tylsyyttäni katselin ikkunasta ulos, tai oikeastaan ikkunaa. Siihen oli nimittäin kasvanut mielettömän nättejä kuurankukkia. Sain sitten hetkellisen inspiraation kuvailla niitä joululahjaksi saadulla 50mm putkella. Samalla onnistuin hukkaamaan puhelimeni, jonka löysin lopulta 25 minuutin etsinnän jälkeen kahvinkeittimen päältä. Ja ei, en edes juo kahvia. Seems legit?

Ajattelin Susannan (ja monen muun bloggaajan) tapaan tehdä myös teille pienen esittelen mun tän hetken soundtrackista. Oon musiikin kans just sellanen, että lataan kerralla 5-15 uutta biisiä, joita sitten kuuntelen päivästä toiseen, kunnes jaksan etsiä uudet kappaleet. Tällä hetkellä nää tosiaan soi mulla aamulla kun valmistaudun kouluun (aikataulutan aamut niin, että jos mulla on vaan 10 minuuttia jäljellä, niin laitan soimaan pari biisiä, joista yhden aikana täytyy pukea, toisen meikata ja kolmas biisi menee laukkua pakatessa, kätevää!), koulumatkalla ja kotona kajarit onkin sitten melkein aina päällä. Ja jotenkin en vaan jaksa kyllästyä niihin biiseihin, niin hyviä ne on!

Donkeyboy - Triggerfinger



Ed Sheeran & Passengers - No Diggity / Thrift Shop (Kygo Remix)



Mt Eden - Sierra Leone (Getter Remix)



Phil Collins - Strangers like me (Tarzan)



Michael Buble - Sway



Robin - Erilaiset



Juha Tapio - Tykkään susta niin että halkeen



Fat East Movement - Turn up the love



Paramore - Crushcrushcrush


SAARA

4 kommenttia:

  1. Tosi hienot kuvat ja hyviä biisejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitos miljoonasti, tälläset kommentit saa aina hymyilemään! :) kiva etten oo ainoa joka tykkää :D

      Poista
  2. Moikka. Luin blogiis tai no lähinnä sun kirjottamii. Hyvä et sul o asiat oikeesti jees.

    VastaaPoista
  3. Moi. Aattelinki et eksyt varmaa jossain välissä tänne :D mul on joo kaikki ihan jees, ei mitään kummosempia (: toivottavasti myös sul on.

    VastaaPoista