12.5.13

Everything looks better upside down



Ihana viikonloppu johon on mahtunut niin paljon toimintaa ja rästihommia! Olin pe-la yötä kaverillani Veeralla, mutta siitä kirjottelen tarkemmin myöhemmin. Tai ainakin vilautan kuvia kunhan niitä Tanjalta saan. Veeralta matkasin lauantaina suoraan kampaajalle. Otsatukka lyheni yhteen kolmasosaan pituudestaan ja muutenkin huonoja latvoja lähti ainakin 4cm. Nyt ois tarkotuksena kuitenkin ruveta kasvattamaan hiuksia ja oma väri takas, kun en uskalla selvittämättömän kemikaaliallergian takia värejä päähäni tunkea.

Sen jälkeen nähtiin Susannan kanssa Tapiolassa, syötiin mäkkärissä (ja luvattiin ettei enää syödä siellä [yeah right!]), shoppailtiin äitienpäiväjuttuja ja aurinkolaseja. Mulle on älyttömän vaikea löytää aurinkolasit jotka sopii, en ymmärrä miten tää pää voi olla sen mallinen että melkein kaikki näyttää pelleltä. Vihdoin löydettiin (Tigeristä) mulle kivanmalliset lasit ja nyt alkaakin sellasten metsästys jostain muualta. Se sateenkaarikuosi ei ihan sytyttänyt.

Kouluhommien lista näyttää nyt tältä:
- Saksan työhakemus-kirjoitelma
- Saksan Suomi-esitelmä
- Lue Ville Tietäväinen: Näkymättömät kädet
- Lue Moiliere: Saituri
- Biologian esitelmä mustakaulauikusta
- Äidinkielen esitelmän tehtävä
- Kirjallisen ilmaisun tekstit: lapsuusmuisto, tajunnanvirta, tositarina

Ihana fiilis, tuntuu että saa oikeesti aikaan! Vielä on paljon paljon (muutakin) tekemistä, mutta tässähän ne menee.

P.s. oltiin as usual Sarfvikillä äitienpäiväbrunssilla isovanhempien ja tädin perheen kansa. Tuli vähän leikittyä kameran kanssa.




Tää kuva ei sovi perheen pienimmille.



Kyllä mä putata osaan ! Vaikka toi veli ei niin usko.


Sisarrakkautta. 

SAARA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti